Workshops

U kunt bij ons ook terecht voor trainingen.

Je wordt wat je denkt! GRATIS TRAINING!

Het volledige jaar door loopt de mastermindtraining: “Je wordt wat je denkt”

We werken 9 weken lang rond de principes uit het boek van de beste coach "Inge Rock" "Je wordt wat je denkt" en leren stap voor stap om deze toe te passen in je eigen leven!
Wil jij ook andere dingen aantrekken in je leven? Meer rust, meer plezier, een nieuwe job, een leuke relatie, betere vrienden, positieve resultaten? Wil je simpelweg meer plezier in je leven of eruit halen? Het beste uit jezelf halen en op weg gaan naar het leven van je dromen ?

Je doet dit samen met een leuk groepje 'gelijkgestemden' die allemaal iets willen veranderen aan hun leven! Van week tot week zal je jezelf en je medestudenten zien groeien en openbloeien.

De enige vereiste is dat je je 9 weken lang (1 avond/week) met de juiste mindset inzet om ECHT iets te veranderen aan je huidige situatie. Voor deze training hebt u het werkboek nodig, u kunt het boek kopen op de training.

We vragen 99 euro voor dranken en knabbeling gedurende de 9 weken. (te betalen bij inschrijving) Het werkboek komt op 20 euro, dit kan u kopen in de boekhandel of ter plaatse (gelieve dit dan wel door te geven bij de inschrijving).

Indien u een mastermind volgde bij een collega of u bij mij reeds inschreef, dan kost deze training je 250 euro voor de 9 weken.


Doelen stellen en bereiken.

Veel mensen hebben moeite met haalbare doelen te stellen. In deze workshop gaan we aan de slag met alles wat jou kan tegenhouden, gaan we aan de slag met jouw dromen, kijken we naar jouw doelen en werken we uit hoe we deze kunnen bereiken! Je krijgt de tools om dit na de workshop zelf te kunnen!


Houden van Jezelf!

Meerdere malen op het jaar zal de workshop “Houden van jezelf” gegeven worden.
De naam van de training zegt het zelf, tijdens deze workshops gaan we aan het werk met ons zelfbeeld, eigenwaarde en eigen liefde en zullen we deze naar een hoger niveau brengen. Dat brengt met zich mee dat je veel zelfzekerder in het leven zal staan, positiever zal denken en gelukkiger zal zijn! Waardoor de mensen om je heen automatisch meegenieten van de positieve resultaten!

Deze training zal 6 weken lopen. 1 avond per week en komt neer op 300 euro.

Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in via email naar inge@jebentuniek.be (beperkt aantal plaatsen)


sterker dan je denkt!

Er zijn momenten in ons leven waarop we beginnen te twijfelen of we wel goed bezig zijn.

Ontdek waar je werkelijke krachten verborgen liggen. Leer te bepalen wat je WEL wilt. Ontdek waarom het zo moeilijk is om keuzes te maken en doorbreek dit patroon. Verruim je blik op de wereld en ontwaak je slapend potentieel. Ontwikkel meer daadkracht dan ooit van te voren.

Deze training loopt 4 weken.


Voor Meer datums van de trainingen en workshops,  gelieve ons te mailen of onze facebookpagina te volgen.