Wie ben ik?


Hallo,

Ik ben Inge. Een spontane, enthousiaste jonge vrouw die enorm graag tussen de mensen vertoeft. Jaren geleden ben ik aan de slag gegaan als vertegenwoordiger in de textielsector waar ik genoot van het sociale contact. Vaak merkte ik dat het contact met mijn klanten veel dieper ging dan bij andere collega’s en dat ik daar zelf ook nood aan had. Als life coach ben ik woonachtig te Menen in West-Vlaanderen, maar iedereen uit heel Vlaanderen is van harte welkom. 

Een 7 jaar geleden heb ik een opleiding NLP (neurolinguïstisch programmeren) gevolgd en op dat moment werkte ik als vertegenwoordiger mee in de zaak van mijn ouders. Na mijn opleiding NLP heb ik enkele drastische beslissingen genomen. Het was tijd om mezelf op de eerste plaats te stellen en dat heb ik geleerd door zelf een coachtraject te starten bij Rosetta Allessi, een life coach.

Het volgen van een eigen coachtraject is in mijn ogen de beste investering dat ik ooit gedaan heb. Na de coaching sessies had ik een andere visie op het leven en voelde ik mij veel rustiger en gelukkiger. Dit vertaalde zich ook in mijn rol als vertegenwoordiger, mama en echtgenote; maar bovenal een ‘verbeterde’ Inge was geboren!

Hierna ben ik me nog meer gaan verdiepen in life coaching en volgde een basis opleiding bij Jef Clement, vervolgens heb ik een langlopende opleiding tot life coach gevolgd bij één van de meest gerenomeerde academies van België, namelijk de “Inge Rock Academy”.  Na de eerste training was ik meteen verkocht; dit was het! Ik heb toen vrij snel de beslissing genomen om mijn job als vertegenwoordiger op te zeggen en ten volle voor life coaching te gaan. Het starten van mijn eigen zaak was voor mij een logische stap.

Nu zoveel jaar later ben ik nog steeds even dankbaar en dolgelukkig over deze keuze in mijn leven. Ik leef veel bewuster, heb leren relativeren en ik geloof in mezelf. Dit geluk wil ik jullie ook gunnen en ik wil jullie de kans bieden om uit te groeien tot de persoon die je echt wilt zijn!

Ik wil je daar met plezier bij helpen, ik wandel met je mee en geef je het vertrouwen tot je ten volle beseft dat je het zelf kan! Benieuwd wat we samen kunnen bereiken? info@jebentuniek.be

Gevolgde trainingen: