Wat zorg dat coaching zo goed werkt?

Er zijn 4 redenen waardoor coaching werkt:

1) Verantwoordelijkheid

In onze gesprekken maak ik je duidelijk hoe verantwoordelijkheid werkt. Je leert deze te nemen en hierdoor zal je grotere sprongen maken en anders denken. Je zal ook minder gaan zoeken naar schuld bij jezelf of anderen.

2) Gecertificeerde ervaring

Als executive team member van de Inge Rock Academy heb ik een waardevolle en uitstekende opleiding gevolgd bij de beste! Daarnaast blijf ik me bijscholen dit zowel bij Inge Rock als bij anderen. Ook ik blijf groeien!

3) Resultaatgericht

Ik stel je de juiste vragen waardoor je er niet meer omheen kan. Indien je zal proberen om de vragen te ontwijken, zal ik deze op een begripvolle maar duidelijke manier blijven aanhalen. Je bent naar mij gekomen om vooruit te gaan in het leven, dus mogen we geen obstakels uit de weg gaan. Ons doel is een hoger niveau te bereiken en resultaten te boeken!

4) Snelheid

Als je de vorige punten gelezen hebt dan weet je dat ik doelgericht te werk ga. Het voordeel is ook dat ik luister en buiten het verhaal sta waardoor ik sneller de situatie overzie en jou help dit eveneens te doen.